دانلود مقاله.پایان نامه.گزارش کار.کارآموزی.جزوه.کتاب
خط آزاد فسا
برچسب
● نحوه تحریف یک تصویر با فیلتر Liquify
 
فیلتر Liquifyدر واقع تکنیک فعل و انفعالی و سرگرم کننده ای است که به شما امکان می دهد پیکسل های یک تصویر را تحت فشار قرار داده، آنها را لک لک کنید یا حالت سیال در آنها ایجاد کنید. حسی که ایجاد می شود همانند حالتی است که از ابزار نقاشی انگشت استفاده می کنید. البته اندازه قلم و فشار وارده را می توانید در هنگام کار کردن تغییر دهید.
 
▪ باز کردن فایل
 
گزینه FileOpenرا انتخاب کرده و سپس فایلی را که قصد اعمال تغییرات در آن را دارید انتخاب کنید.
 
▪ انتخاب Liquify
 
گزینه Imageliquify را برای فعال شدن پنجره Liquify انتخاب کنید.
 
▪ حفاظت از محیط های تصویر
 
ابزار Freeze را از نوار ابزار موجود در سمت چپ پنجره انتخاب کرده، اندازه قلم و میزان فشار وارده را در قسمت Tool Options انتخاب کنید و یک پوشش بر روی محیط هایی که می خواهید در مقابل اعمال تغییرات محافظت شوند ایجاد کنید تا از اعمال تغییر در محیطی که انتخاب کرده اید ممانعت شود.
 
▪ اعمال افکت
 
یک قلم را از نوار ابزار انتخاب کنید. از بخش Tool Options اندازه قلم و میزان فشار را تعیین کرده و سپس آنرا را در تصویر بکشید. با یک حرکت دایروی قلم را در تصویر بکشید و شدت مورد نظرتان را ایجاد کنید. گزینه های ابزار تحریف شامل :
 
Warp، Turbulence، Twirl Clockwise، Twirl Counterclock Wise، Pucker، Bloat، Shift Pixels و Reflectionمی باشند.
 
▪ ساخت مجدد تصویر اصلی
 
برای کاهش یا حذف افکت ایجاد شده در مرحله چهارم می توانید ابزار Recounstruct را انتخاب کرده و حالت مورد نظرتان را از قسمت Reconstruction انتخاب کنید. بر روی محیط تحریف شده نقاشی کنید تا میزان افکت کاهش یافته یا حذف شود.
 
▪ تغییر محیط محافظت شده
 
برای ایجاد تغییر در پوشش ایجاد شده در مرحله سوم ابزار Thaw را از نوار ابزار انتخاب کرده و بر روی پوشش مزبور بکشید تا پاک شود. شما می توانید به اِعمال تحریف، حذف آنها و تنظیم پوشش ادامه دهید تا به افکت مورد نظرتان دست یابید. برای بسته شدن پنجره Liquify دکمة OKرا کلیک کنید.
 
● نحوه استفاده از Filter Gallery
 
Filter Gallery به شما این امکان را می دهد که ترکیبی از چند فیلتر Artisticرا در یک رابط گرافیکی قابل تغییر مرور کنید. این گالری امکان ترکیب تمامی چهل و هشت افکت فیلتر را به همراه کنترل کاملی بر روی تنظیمات و متغیرهای آنها به شما می دهد. همچنین پیش نمایش کاملاً به روز رسانی شده ای که نتایج اعمال فیلترها را بلافاصله اعمال می کند.
 
▪ باز کردن رابط گالری
 
در حالیکه تصویر مورد نظرتان را باز کرده اید، گزینه FilterFilter Gallery را انتخاب کنید. این رابط شامل چهار محیط اصلی است: پنجره پیش نمایش، پالت Filters، بخش Filter Controls و پالت Effect Layer.
 
▪ انتخاب یک فیلتر
 
در پالت Filters در فلش جهت دار بعد از عکس کوچک کلیک کنید تا دسته بندی جداگانه وضعیت اعمال فیلترها در تصویر مشاهده شود. هنگامیکه این کار را انجام دادید، نام فیلتر در پالت Effect Layer نمایان می شود و کنترل های آن در قسمت Filter Controls نمایان می شوند.
 
▪ تغییر کنترل های فیلتر
 
بسته به اندازه تصویر، ممکن است برای اعمال فیلتر به تصویر پیش نمایش، مدتی طول بکشد. کنترل های فیلتر را تغییر دهید تا اینکه به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید.
 
▪ بزرگ نمایی پیش نمایش
 
در Filter Gallery بطور اتوماتیک پیش نمایش تصویر به اندازه ای بزرگ می شود تا محیط پنجره پیش نمایش را کاملاً بپوشاند. بهترین شیوه، انتخاب مقدار بزرگ نمایی ۱۰۰% برای تصویر است. برای انجام این کار بر روی دکمه های + یا – گوشه چپ پائین پنجره پیش نمایش کلیک کنید تا در کنار این دکمه ها مقدار ۱۰۰% را مشاهده کنید. همچنین می توانید از منوی کشویی بعد از علامت % در پائین این پنجره مقدار مورد نظرتان را انتخاب کنید.
 
▪ اضافه کردن افکت های لایه دیگر
 
فتوشاپ تنها اجازه اعمال یک فیلتر را برای هر افکت لایه می دهد، بطوریکه شما باید یک لایه افکت جدید قبل از آنکه بتوانید فیلتر دیگری را اضافه کنید، ایجاد کنید. برای انجام این کار، آیکون New Effect Layer را که در پائین پالت Effect Layer قرار دارد کلیک کنید.
 
▪ افزودن فیلترهای دیگر
 
برای اعمال یک فیلتر جدید به لایه افکت ایجاد شده در مرحله ۵، بر روی تصویر کوچک فیلتر مورد نظرتان کلیک کنید. کنترل های فیلتر را تنظیم کرده و در آن بزرگ نمایی کنید. با تکرار مراحل ۵ و ۶ می توانید فیلترهای دیگری نیز را به تصویر اعمال کنید.
 
▪ مرور ترکیب های فیلتر
 
کنترل های فیلتر را تغییر داده و لایه افکت را ترکیب کنید تا افکت افزایشی از فیلترها بدست آید (لایه های افکت را مخفی یا قابل مشاهده کنید. در آیکون چشم بعد از نام لایه کلیک کنید). یا ترتیب قرارگیری لایه ها را در پالت Effect Layer را تغییر دهید. یک لایه افکت را انتخاب کرده و کنترل های فیلتر را تغییر دهید تا به نتایج مورد نظر دست یابید. بعد از تکمیل افکت، دکمة OKرا کلیک کنید تا نتایج به تصویر اعمال شوند.
 
▪ نحوه افزودن بافت
 
بافت یا Texture سطح تصویر را مشخص و برجسته می کند. این افکت یک افکت گرافیکی جهانی شده است و در فتوشاپ نیز نقشه ها و طرح های بافتی ارائه شده است که شبیه سنگ ریزه ها، پارچه های کرباس، بوم و پرده نقاشی یا دیگر سطوح می باشد. برای اِعمال فیلتر Textureمی توانید یک سطح را انتخاب کرده و سپس مسیر نور و اندازه بافت را تعیین کنید.
 
▪ باز کردن فایل و انتخاب فیلتر
 
در حالیکه فایل مورد نظر باز است، FilterFilter Gallery را انتخاب کنید. سپس پوشه Texture را که در پالت Filters قرار دارد باز کرده و فیلتر Texturizerرا انتخاب نمائید.
 
▪ بخش Filter Controls
 
در بخش Filter Controls و از لیست کشویی Texture گزینه Brick، Burlap، Canvas یا Sandstoneرا انتخاب کنید. به نتایج نمایان شده در پنجره پیش نمایش دقت کنید.
 
▪ تعیین اندازه بافت
 
نوار لغزنده Scaling به اندازه بافت اعمال شده به تصویر اشاره دارد. در این مثال، تنظیمات Scaling حالت زبری بافت پارچه کرباس را اعمال می کند. نوار لغزنده مزبور را در حالت مورد نظر تنظیم کرده و نتایج را در پنجره پیش نمایش مشاهده نمائید.
 
▪ تعیین برجستگی
 
نوار لغزنده Relief میزان برجستگی بافت را در تصویر تعیین می کند. در این مثال، تنظیمات Relief حالت سفتی و انبوهی الگوی پارچه را اعمال می کند. نوار لغزنده مزبور را برای دست یافتن به افکت مورد نظرتان جابجا کنید.
 
▪ تعیین جهت نور
 
یک جهت برای نور تابیده شده به سطح بافت را از منوی کشویی Light Direction انتخاب کنید، گزینه های مختلف آن را آزمایش کرده و افکت تولید شده را در پنجره پیش نمایش مشاهده نمائید.
 
▪ اعمال افکت
 
دکمة OK را کلیک کرده تا کادر محاوره ای Texturizer بسته شده و افکت به تصویر اعمال شود.
 
● نحوه ایجاد یک الگوی سایه رنگ
 
فیلتر Halftone Pattern افکتی گرافیکی ایجاد می کند که نمای سایه رنگی که به تصویر اعمال می شود را شبیه سازی می کند. این افکت ، رنگ تصویر را به دو نوع رنگ کاهش می دهد و حس گرافیکی مشخص و منحصر بفردی را در آن ایجاد می کند. رنگ هایی که در این فیلتر مورد استفاده قرار می گیرند از نمونه رنگ های موجود در کادرهای رنگ پس زمینه و پیش زمینه انتخاب می شوند. از این رو قبل از اعمال این فیلتر رنگ های مورد نظرتان را در این قسمت ها انتخاب نمائید. کنترل های Halftone Pattern در رابط گرافیکی Filter Gallery قرار دارند.
 
▪ انتخاب رنگ ها
 
از آنجا که افکت سایه رنگ از نمونه رنگهای پس زمینه و پیش زمینه استفاده می کند باید این رنگ ها را قبل از اعمال فیلتر تعیین کنید. در نمونه رنگ Foreground جعبه ابزار کلیک کرده و رنگ مورد نظرتان را در کادر انتخاب گر تعیین نمائید. رنگ Backgroundرا نیز به همین ترتیب انتخاب کنید.
 
▪ باز کردن فایل و انتخاب Filter Gallery
 
در حالیکه فایل مورد نظر خود را باز کرده اید، گزینه FilterFilter Gallery را انتخاب کنید. پوشه دسته بندی Sketch را در پالت Filters توسعه دهید و سپس فیلتر Halftone Patternرا انتخاب کنید. توجه داشته باشد که رنگ تصویر به دو رنگ کاهش می یابد.
 
▪ انتخاب نوع الگو
 
از لیست کشویی Pattern و برای تعیین الگوی سایه رنگ مورد استفاده در تصویر یکی از حالت های Dot، Circle یا Lineرا انتخاب کنید. حالت افکت انتخاب شده شما در پنجره پیش نمایش بالای کادر محاوره ای قابل مشاهده است
 
▪ انتخاب اندازه و کنتراست الگو
 
برای کنترل اندازه الگوی سایه رنگ متناسب با تصویر، نوار لغزنده Size را تنظیم کنید. از نوار لغزنده Contrast نیز برای کنترل میزان برجستگی افکت اعمال شده به تصویر استفاده کنید.
 
▪ اعمال افکت
 
روی دکمة OK کلیک کنید تا کادر محاوره ای Halftone Pattern بسته شده و افکت به تصویر اعمال شود.
 
● نحوه نقاشی یک افکت فیلتر در تصویر
 
به جای اعمال یک افکت به تمام تصویر یا به قسمت انتخاب شده ای از تصویر، می توانید با استفاده از قلم Historyیک افکت را برگزیده و با آن نقاشی کنید. با تنظیم اندازه قلم و شفافیت افکت، کنترل دقیقی بر روی آن داشته و می توانید افکت های بیشتری را با استفاده از هر فیلتر داخلی یا قابل نصب در فتوشاپ ایجاد کنید.
 
▪ باز کردن فایل
 
گزینه FileOpenرا برای باز کردن فایل مورد نظرتان انتخاب کنید.
 
▪ اعمال فیلتر
 
یکی از فیلترهای فتوشاپ را به تصویر اعمال کنید. در این مثال از فیلتر Graphic Pen استفاده کرده ایم.
 
▪ باز کردن پالت History
 
برای باز کردن پالت History گزینه WindowHistoryرا انتخاب کنید. در بالای پالت، تصویر کوچک نمایان شده را انتخاب کنید تا به وضعیت اولیه تصویر برگردید. در این حالت هنوز فیلتری که در مرحله دوم به تصویر اعمال کرده ایم در پالت موجود است اما به شکل خاکستری دیده می شود.
 
▪ تعیین منبع History
 
در ستون سمت چپ فیلتری که در مرحله دوم به تصویر اعمال کردید کلیک کنید تا منبع قلم History در آن مرحله قرار گیرد. در این مثال ما قلم History را به نحوی تنظیم می کنیم که فیلتر Graphic Penرا نقاشی کند.
 
▪ تعیین گزینه های History Brush
 
در نوار Options میزان شفافیت مورد نظرتان را در قسمت Opacity تعیین کرده و از قسمت Brushes نیز اندازه قلم را تعیین کنید.
 
▪ رنگ کردن افکت
 
برای اعمال فیلتر به تصویر، بر روی قسمتهای مورد نظر آن نقاشی کنید. در این مثال ما فیلتر Graphic Penرا بر روی زمینه نقاشی می کنیم تا نمایی از یک بافت در پشت تصویر ایجاد شود.
 
● مهندسی رنگ
 
مهمترین موضوع برای طراحان و گرافیست ها انتخاب رنگ در طراحی و الگو هایشان است.
 
▪ نحوه کار با تغییرات رنگ
 
اگر شما با تصحیح و اصلاح رنگ ها آشنا نیستید، استفاده از ابزار Variations نقطه شروع مناسبی است. کادر محاوره ای Variationsدر واقع یک ابزار تصحیح رنگ درونی است که به شما امکان می دهد به جای استفاده از ابزار منحنی، نوارهای لغزنده و اعداد، در تغییر رنگ از ابزار گرافیکی استفاده کنید. کادر محاوره ای، نمای کوچکی از تصویر به همراه پیش نمایش هایی از حالات مختلف رنگ که با انتخاب آنها جلوه رنگ تغییر می کند را نشان می دهد. تصاویر کوچک به نحوی قرار می گیرند که رنگ های متضاد روبروی یکدیگر باشند. هنگامیکه در این حالت کار می کنید، توجه کنید که چگونه هنگام افزودن یک رنگ و انتخاب یک قسمت، رنگ قسمت متضاد آن کاهش می یابد. برای مثال افزودن رنگ قرمز سبب کاهش رنگ آبی می شود.
 
▪ باز کردن کادر محاوره ای Variations
 
برای آنکه بتوانید در کادر محاوره ای Variations تغییرات را اعمال کنید گزینه ImageAdjustments Variationsرا انتخاب کنید. در گوشه بالای کادر دو تصویر وجود دارد که در واقع به شما کمک می کند تا مقایسه ای بین تصویر اصلی و حالت رنگی تغییریافته جاری انجام دهید. در ابتدا و شروع کار این دو تصویر یکسان هستند اما پس از اعمال تغییرات از یکدیگر مجزا می شوند.
 
▪ انتخاب یک محیط جلوه رنگ
 
هر چند کنترل های موجود در کادر محاوره ای Variations کل تصویر را تغییر می دهند، اما امکان کنترل و تمرکز در یک محدوده جلوه رنگی نیز وجود دارد. یکی از دکمه های Highlights ، Midtones، Shadows و یا Saturationرا انتخاب کنید.
 
▪ تغییر رنگ
 
برای اعمال رنگ متناظر با هر پیش نمایش به تصویر اصلی، روی آنها کلیک کنید. تمام پیش نمایش های اطراف نیز خودشان را با وضعیت جلوه رنگی جدید متناسب می کنند.
 
▪ تغییر نوار لغزنده Coarseness
 
وقتی به تغییر رنگ مورد نظر خود نزدیک می شوید، می بینید که تفاوت زیادی بین حالتهای تغییر رنگ در دسترس، وجود دارد. مثلاً زمانی ممکن است بخواهید رنگ قرمزی بین حالت جاری تصویر و شکل More Red ایجاد کنید. بدین منظور نوار لغزنده Coarseness را به سمت Fine جابجا کنید. این عمل تمامی متغیرهای رنگ را کم غلظت می کند و این امکان را برای شما فراهم می کند تا بهترین حالت را انتخاب کنید.
 
▪ تغییر جلوه نور
 
۳ تصویر کوچک سمت راست کادر محاوره ای، جلوه نور تصویر را کنترل می کنند، به نحوی که انتخاب تصویر کوچک بالایی سبب روشن شدن تصویر و کلیک کردن عکس پیش نمایش تیره پائینی سبب تیره تر شدن تصویر می شود.
 
▪ ذخیره تنظیمات
 
در صورتی که با مجموعه ای از تصاویر مشابه و یکسان کار می کنید می توانید تنطیمات ایجاد شده را ذخیره کرده و مجدداً آنها را بارگذاری کنید و به تصاویر دیگر اعمال کنید. برای این کار، دکمهSave را کلیک کنید. هنگامیکه کادر محاوره ای Save نمایان شد، یک نام برای تنظیمات فایلی که ایجاد کرده اید وارد کرده و سپس دکمة Saveرا کلیک نمائید.
 
▪ بارگذاری مجدد تنظیمات
 
برای بارگذاری مجدد تنظیمات ذخیره شده، تصویر را باز کرده و کادر محاوره ای Variations را باز نمائید. دکمه Load را کلیک کرده و فایل تنظیمات مورد نظرتان را انتخاب کنید. برای اعمال تنظیمات اصلاحی به تصویر گزینه OKرا کلیک نمائید.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:




تاریخ: برچسب:فیلتر ,حریف,
ارسال توسط زهرا
آخرین مطالب